Heeft jouw onderwijsteam een interessant onderwerp voor een komende Brigade-broedplaats? Meld het dan aan de MBO Brigade.

De MBO Brigade organiseert regelmatig bijeenkomsten rond thema’s die door scholen aangedragen worden. Het kan hierbij zowel gaan om knelpunten waar scholen bij het verzorgen van onderwijs tegenaan lopen, als om interessante onderwijsinnovaties die scholen graag delen met collega’s. De afgelopen periode zijn bijvoorbeeld bijeenkomsten georganiseerd rond de thema’s keuzedelen (samen met ROC Rijn IJssel), een oriëntatiejaar (samen met het Nova College en ROC TOP) en hybride onderwijs (MBO Amersfoort).

Aanmelden

Heeft jouw onderwijsteam ook een interessant dat thema voor een Brigade-broedplaats, meld het dan aan bij de MBO Brigade. Samen kijken we dan of we een interessante bijeenkomst kunnen organiseren. Ideeën kunnen gemeld worden via mail: brigade@middelbaarberoepsonderwijs.nl of via ons contactformulier.